To jsme my - Lucie Froňková


Lucie Froňková

Jmenuji se Lucie Froňková a jsem maminka 3 dětí. Působím na pozici koordinátorky. V předchozím profesním životě jsem se věnovala primárně obchodní činnosti v oblasti vzdělávání.

Moje cesta k hudbě?

Hudba je už od malička nedílnou součástí mého života. Na základní škole jsem několik let hrála na zobcovou flétnu. Hudbu miluji a velmi ráda zpívám. 

Co mě na tom baví?

V průběhu celého dne si s dětmi zpíváme písničky z rádia, hlavně v autě nás to velmi baví. Sice je to často falešné a neznáme správná slova, ale udržuje nás to v dobré náladě 😊. Díky tomu zaručeně poznám, jaký měly děti den. Když zpívají se mnou, je vše v pořádku. Když se nepřidají, vím, že se něco děje.

Jak a při čem relaxuji?

Aktivit pro relaxaci provozuji poměrně hodně. Těmi hlavními jsou jízda na kole, jóga, odpočinek v sauně a v neposlední řadě háčkování, které mě v posledních letech naprosto pohltilo.

Co ráda poslouchám?

Preferuji rockovou hudbu, ale ráda si poslechnu i kvalitní pop nebo zase naopak metal. 

Něco, co o mně asi nikdo neví. 

Jsem velice extrovertní člověk, takže o mě ostatní vědí opravdu téměř vše. Přeci jen asi málokdo ví, že jsem nejstarší z 5 sourozenců a má nejmladší sestra je o 1,5 roku starší než má nejstarší dcera :D

Komentáře