Je před námi nový školní rok – Eva Klesová

 

Je před námi nový školní rok

Text: Eva Klesová

Také si zase říkáte „jak nám ty prázdniny rychle utekly“? S pandemií i bez pandemie, čas utíká pořád rychleji, než bychom si přáli. Nicméně i tyto„pracovní povinnosti“ jsou fajn, jelikož mě to nutí se zastavit a zhodnotit uplynulé období. 

Uplynulý rok byl těžký, především smíření se s tím, že „pandemie“ s jarem 2020 nekončí. Bude pokračovat a nějaké viry tu  pravděpodobně s námi budou už stále. Ale stejně jako jsme se naučili žít i s jinými riziky a spoustou nejistot, tak se zcela jistě naučíme žít i s tímto. Řekly jsme si, že budeme bojovat, tak bojujeme. Člověk si musí umět připustit, že i když něco budoval spoustu let, nemusí to být on, kdo to sfoukne jako domeček z karet. Když si tohle připustíte a připomenete si, že zkušenosti vám nikdo nevezme, tak je to celé takové jednodušší. ;.) 

Je před námi nový školní rok, a tak pevně věříme, že se budeme moct vrátit k práci v plném rozsahu. Jak nám život rychle utíká, tak nám děti rychle rostou a co jim nedáme teď, tak později už nedoženeme. Děkujeme všem, kteří se účastnili online výuky, bylo to pro nás životně důležité, a to bez přehánění. Děkujeme, že i když naše děti přišly o možnost se socializovat, jsou další věci, ve kterých jsme je mohly rozvíjet. 

Po dlouholeté spolupráci se loučíme s lektorkami Bárou Holou a Bětkou Čadilovou (snad jen na nějaký čas), díky holky!

Děkuji také všem, kteří i přes nepříznivé podmínky, spoustu komplikací a velké množství dobrovolnické práce zůstaly. Holky z back office a holky z terénu, klobouk dolů!

Myslím že můžu mluvit za všechny, za Andrejku, Petru S., Petru B., Moniku, Radku, Olenu, Evu, Katku, Valentýnu a Lucku, MY JSME PŘIPRAVENÉ A TĚŠÍME SE NA VÁS. 

Komentáře